Leg je de lat een beetje hoger voor je gazon en is enkel het beste van het beste goed genoeg? Voor wie zijn gazon wil onderhouden als een professioneel tuinaanlegger of greenkeeper is DCM Vital-Green Gazon, met zijn geavanceerde formule boordevol met nutriënten voor een supergroen en stijlvol gazon, de juiste keuze.

DCM Vital-Green Gazon staat voor een evenwichtige gazonmeststof, die zorgt voor een snelle en langdurige groei van het gras.

Ze is verrijkt met magnesium en ijzer voor een intens diepgroene graskleur, en dat gedurende 100 dagen. Het is niet voor niets dat deze professionele formule, die al veelvuldig getest en bewezen is, ook gebruikt wordt op sportvelden en in openbaar groen. Talloze terreinverzorgers van voetbalvelden, maar ook van golfterreinen, die extra hoge eisen stellen, behoren tot de tevreden gebruikers van dit product.

DCM Meststof Vital-Green Gazon

Een evenwichtige en stikstofrijke gazonmeststof die zorgt voor een snelle en aanhoudende groei van het gras. Verrijkt met magnesium en ijzer voor een intens diepgroene graskleur gedurende 100 dagen. Het gehalte aan kalium zorgt voor een sterke en dichte grasmat die goed bestand is tegen betreding en droogte.

BEKIJK PRODUCT

Tip

DCM Vital-Green Gazon is ook ideaal als zomerbemesting. Het kaliumgehalte zorgt voor een sterke en dichte grasmat, die goed bestand is tegen betreding en droogte. De stikstof in de formule zorgt ervoor dat het gazon snel terug dichtgroeit na een droogteperiode.

MINIGRAN®, maxi-effect

Door de unieke MINIGRAN® TECHNOLOGY heeft elk korreltje exact dezelfde samenstelling. De uiterst handige kleine en stofarme korreltjes zijn gemakkelijk homogeen te verspreiden en vallen diep in de grasmat. Dat resulteert in een gelijkmatige groei en een perfect resultaat.