Groenten en fruit smaken het best als ze uit je eigen tuin komen. Bovendien zijn ze ook nog eens gezond. Reden genoeg om je moestuin of serre met precisie en trots te verzorgen. Zin om eraan te beginnen?

Maak je bodem klaar voor een vruchtbaar seizoen.

Of je nu met een moestuin, serre of fruitboomgaard werkt, de weg naar een succesvolle oogst is altijd dezelfde:


1-Breng de bodem op de juiste zuurtegraad, met DCM Zeewierkalk korrel. Je kan de zuurtegraad eenvoudig meten met de DCM Bodemanalyse Testkit.


2-Zorg voor een luchtige, humusrijke grond met DCM Vivimus® Groenten & Fruit. Een vruchtbare bodem werpt vruchten af.


3-Bemest 1 keer bij de start en een tweede keer na 100 dagen voor een ideale voedingsbodem gedurende het hele seizoen. DCM Meststof Groenten & Fruit is de ideale voeding.

VIVIMUS® GROENTEN & FRUIT

DCM Vivimus® Groenten & Fruit bevat een hoog gehalte aan organisch materiaal, wat zorgt voor een luchtige bodem vol humus. Een omgeving waar alle groente- en fruitplanten van houden. Het product activeert bovendien het bodemleven, en zorgt voor een optimale inworteling.

Bekijk product

DCM MESTSTOF GROENTEN & FRUIT

Als je groenten en fruit eenmaal geplant zijn, geef ze dan de beste voeding om te blijven groeien, met DCM Meststof Groenten & Fruit. De organische meststof bevat voldoende fosfor, wat de bloemvorming stimuleert, en is rijk aan kalium, wat zorgt voor grote, smaakvolle vruchten.

Bekijk product