Na de wintermaanden ziet je gras er vaak verzwakt en minder groen uit. Mos, onkruid, kale plekken en verkleurd gras zorgen voor een fletse en levenloze look. Gelukkig is er een manier om je hele gazon snel en effectief op te frissen.

DCM Gazonstart maakt je gazon weer stralend groen en zorgt voor een snel herstel met behulp van de aangeleverde nutriënten. Dankzij een perfect evenwicht tussen snelwerkende en langwerkende stikstof krijgt uw gazon ogenblikkelijk voldoende voeding voor een snelle startgroei of hergroei. Zo is hij binnen de kortste keren klaar voor de heerlijke lente.


DCM Gazonstart

Geef je gazon een snelle voorjaarsmake-over met DCM Gazonstart. Deze meststof is rijk aan stikstof en speciaal ontwikkeld voor een beschadigd gazon na de winter of na het verticuteren. Met een snelle werking om je gazon meteen een boost te geven én een trage werking voor een langdurig herstel.

Lees meer

TIP: Mos in het gazon

Mos in het gazon is een doorn in het oog van elke tuinliefhebber. De meststof met anti-mos werking, DCM Anti-Mos, pakt mos snel en accuraat aan, zelfs bij lage voorjaarstemperaturen. In één week tijd zie je het mos al verkleuren en afsterven. Het product dankt zijn effectiviteit aan ijzerchelaat en vlekt niet. De combinatie van stikstof en magnesium voeden bovendien het gazon en zorgen voor de mooie groene kleur.

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst de productinformatie en het etiket, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.