Help je planten zich te verdedigen tegen insecten en ziekten

Als schadelijke insecten en ziekten een bedreiging vormen, is het belangrijk om je planten weerbaar te maken, op de best mogelijke manier.

Dit stokoude middeltje, geselecteerd door experts, helpt je planten zich te verdedigen tegen de meest voorkomende problemen.

Grootmoeders recept: brandnetelgier

Wat zo fijn is aan grootouders, is dat ze voor alles een doeltreffende traditionele oplossing kennen. Zo hebben we nog steeds baat bij hun natuurlijke wondermiddel om planten sterk te houden: brandnetels! Al generaties lang worden brandnetels ingezet als trouwe bondgenoot in de tuin. Dat klinkt misschien gek, want als ze in onze tuin groeien, worden we er niet meteen blij van, maar een aftreksel ervan kan bescherming bieden voor jouw geliefde planten.


DCM Brandnetelgier is een 100% plantaardig product, gemaakt van brandnetels. Het maakt je planten mooier en beschermt de planten tegen schimmels en insecten. Het middel is effectief tegen onder andere bladluizen, (rupsen van) motten, spint(mijten), witziekte (meeldauw), valse meeldauw, aardappelplaag en bladvlekkenziekten.

Lees meer


TIP:

Verstuif DCM Vitasilica® over de planten met de DCM Poederverstuiver. Het lavameel vormt een fysische barrière die de plant minder toegankelijk maakt voor insecten en schimmels.