Als vilt en mos je gazon verstikken, is verticuteren de redding. Maar helaas komt het gras ook niet helemaal ongeschonden uit die grove behandeling. De messen van de verticuteermachine snijden door het gras heen om mos en vilt los te trekken, waardoor kale plekjes ontstaan over de hele oppervlakte.

Maar... er is leven na het verticuteren! Herstel je gazon snel weer naar zijn vroegere glorie, met DCM Graszaad Riparo® Plus.

Een nieuw leven voor je gazon

Strooi na het verticuteren DCM Graszaad Riparo® Plus, om je gazon snel nieuw leven in te blazen. Dankzij de snelle kieming en opkomst van het gras schieten de nieuwe grassprietjes vlot omhoog uit de kale plekken. Al na enkele weken geniet je opnieuw van een prachtig dichtgegroeid gazon.

Voor een dichte grasmat in enkele weken:

• Strooi 20g DCM Graszaad Riparo® Plus per m²,

• Bemest met 0,5kg DCM Gazonmeststof Najaar per 10 m², voor een nog sneller resultaat.

De fijne, sterke grassoorten van DCM Graszaad Riparo® Plus weven zich naadloos en onopvallend tussen jouw huidige sier-, speel- of sportgazon.

DCM Graszaad Riparo® Plus

Voor herstel van kale plekken of doorzaai van het gazon na verticuteren of ontmossen. De meststof zorgt voor een sneller herstel en een betere beworteling.

Bekijk product

Je gazon herstellen, zo doe je dat

Een droge zomer, een koude winter, spelende kinderen… kunnen het gazon in je tuin flink beschadigen. Kale en dorre plekken ontsieren je gazon. Opnieuw aanleggen? Nee, dat is niet nodig! Je kan je gazon simpelweg herstellen met de hulp van DCM.

Lees meer