Vruchtgroenten zijn makkelijk zelf te kweken op je balkon of terras. Belangrijke voorwaarde: gebruik de juiste potgrond en verzorg ze goed, want een goede basis is ook hier het halve werk. Als je het goed aanpakt, krijg je ongetwijfeld een overvloed aan heerlijke tomaten, komkommers, paprika's, courgettes, aubergines en pepers op je bord.

Type image caption here (optional)Potgrond voor groenten en kruiden

DCM Ecoterra® Groenten & Kruiden

Aangepaste samenstelling voor het kweken van groenten en kruiden in potten of in m²-bakken. Bevat extra zeewierkalk voor een optimale zuurtegraad en lavameel voor sporenelementen om gebreksverschijnselen te voorkomen.

BEKIJK PRODUCT

Extra voeding

Laat je potgrond niet aan zijn lot over. Planten onttrekken heel veel voeding aan de potgrond om te kunnen groeien, stevige stengels te vormen en vruchten te produceren. Voorzie daarom extra voeding die je wekelijks meegeeft met het gietwater. Door bij te mesten met DCM Vloeibare Meststof Groenten & Kruidenbreng je de nodige voedingstoffen aan en zorg je voor een continue groei en een blijvende aanvoer van smakelijke vruchten. Zo geniet je tot ver in de zomer, en zelfs tot september toe, van heerlijke zelfgekweekte groenten.