Een intens groen gazon waarin geen onkruid of mos te bespeuren valt, het is de droom van elke tuinliefhebber. Een droom die al snel kan omslaan in een nachtmerrie, als mos en onkruid je gras overwoekeren of als dat gras weigert te groeien zoals het hoort. Geen paniek: er bestaan een aantal doeltreffende middelen om zulke problemen aan te pakken. Het 3-in-1-product DCM Trio Gazon® is er zo een.

DCM Trio Gazon®

DCM Trio Gazon® is in de eerste plaats een gazonmeststof. Het bevat organische, langwerkende voedingselementen voor een rustige groei en is rijk aan kalium voor een sterke en dichte grasmat. Magnesium geeft het gras bovendien een frisgroene kleur.

Daarnaast biedt DCM Trio Gazon® een indirecte werking tegen mos. In nauwelijks drie weken tijd vergeelt het mos en kan het uitgekamd worden. Ook onkruid moet er met dit product, dankzij zijn uitgekiende mix van selectieve onkruidverdelgers, aan geloven.

Kortom, DCM Trio Gazon® biedt je gazon een complete verzorging, maakt korte metten met onkruid en biedt bovendien ook een indirecte werking tegen mos. En dat allemaal met één product. Want ook wie bijvoorbeeld niet veel tijd heeft om in de tuin te werken, verdient een topgazon.

Gazonmeststof met herbicide en indirecte werking tegen mos

DCM Trio Gazon®

3-in-1 product: gazonmeststof met indirecte werking tegen mos waardoor het mos na 3 weken vergeelt en uitgekamd kan worden. Bijkomend een doeltreffende werking tegen onkruid door een uitgekiend mengsel van selectieve onkruidverdelgers.

BEKIJK PRODUCT

Wist je dat?

DCM Trio Gazon® strooi je het best in het voorjaar. Op die manier pak je het onkruid aan vooraleer het zaden vormt. Een behandeling in het najaar is aangeraden als eerder gevormde onkruidzaden beginnen te kiemen. Een toepassing in het najaar zorgt voor een gazon dat tijdens de winter langer groen blijft.

Strooi de meststof bij bewolkt weer, wanneer er niet onmiddellijk regen voorspeld wordt en een temperatuur van minstens 15°C. Bij lagere temperaturen daalt namelijk de efficiëntie van de onkruidbestrijding.

MINIGRAN®, maxi-effect

DCM Trio Gazon® maakt gebruik van onze befaamde MINIGRAN® TECHNOLOGY. Dat betekent dat elk korreltje exact dezelfde samenstelling heeft, dankzij een innovatief procedé. De kleine korreltjes zijn eenvoudig gelijkmatig te verdelen voor een homogene grasgroei. Deze uniforme verdeling minimaliseert eveneens de kans op verbranding. De korreltjes zijn bovendien stofvrij en veroorzaken geen geurhinder. Doordat ze diep in de grasmat vallen, worden ze ook niet opgeraapt bij het maaien. Niets dan goed nieuws voor je gazon, dus!