Zoals een huis niet overeind blijft zonder stevige fundering, zo kunnen je planten niet overleven zonder een stabiele bodemstructuur. Alles begint bij een sterke basis. Dus voor je begint te planten is een goede voorbereiding van de bodem cruciaal. Lees hieronder hoe je tewerk gaat voor jouw plantproject.

Aanplanten?

DCM Vivimus® is de ideale bodemverbeteraar voor in het plantgat. Rijk aan bodemleven en hoogwaardige natuurlijke grondstoffen die zorgen voor een humusrijke, luchtige grond. Zo creëer je het ideale plekje voor de plant om lustig zijn wortels uit te spreiden.

Bekijk product

Je bodem boosten?

Je siertuin, moestuin of gazon groeit en bloeit het best op een bedje van gezonde grond. DCM Bodemactivator is een organische bodemverbeteraar die intensief betreden en gecompacteerde gronden vitaliseert. De micro-organismen in het product geven je bodem een boost van vruchtbaarheid, waardoor hij een ideale thuis wordt voor je planten.

Bekijk product

Klaar om te beginnen aanplanten? Bijna!

Voeg afhankelijk van het type bodem ook nog kleigrondverbeteraar of zandgrondverbeteraar toe, voor een optimale voedingsbodem.


DCM Bodemanalyse Testkit

Eenvoudige en snelle test om de zuurtegraad en voedingstoestand van de bodem te meten.

Bekijk product